آیا Google Duo را که یک برنامه تماس ویدیویی ایجاد شده توسط Google می باشد را می شناسید؟ این برنامه حدود یک سال است که در دسترس کاربران قرار گرفته است و در این مدت توانسته خود را به عنوان یک رقیب خوب در برابر اسکایپ و فیس تایم معرفی کند. در این یازده ماه که این برنامه در Google Play و App store عرضه شده است، آمار بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود از Play store برای آن ثبت شده است، هر چند که این آمار به این معنی نیست که این برنامه دقیقا همین تعداد کاربر دارد ولی این تعداد استقبال، برای یک برنامه تازه وارد که در حوزه کاری خود رقبای سرسختی نیز دارد، بی نظیر نباشد کم نظیر است. علاوه بر اینها توجه به این نکته که آمار دانلود این برنامه تا ماه می ۵۰ میلیون بار بوده و نیمی دیگر از دانلودها در این ۳ ماه آخر، نشان دهنده این نکته است که میزان استقبال از این برنامه در حال افزایش است.
آخرین بروزرسانی Duo، این برنامه را به طور قابل توجهی لذت بخش تر و کاربردی تر کرده است، تماس صوتی به آن افزوده شده است و به خصوص در اندروید O که ویژگی تصویر در تصویر هم به آن اضافه شده است و به شما اجازه انجام سایر کارها را به هنگام استفاده از این برنامه را می دهد. رابط کاربری جذاب و کاربردی ، وجود دکمه تماس ها و کنفرانس های ویدیویی از جمله نقاط قوت این برنامه است. یکی از ویژگیهای جالب توجه Duo که در زمان رونمایی نیز به آن اشاره شد، بهره گیری از Knock Knock است. با این ویژگی کاربر در صورت دریافت تماس ویدیویی، میتواند تصویری زنده از تماس گیرنده را بصورت ویدیویی مشاهده کند. بر اساس ادعای گوگل این ویژگی باعث میشود تا برقراری ارتباطات ویدیویی بسیار سادهتر شود و تمام اطلاعات Duo بصورت پیش فرض کدگذاری شوند.
Duo سرویسی است که فقط برای تلفن های هوشمند عرضه شده است و با توجه به استفاده از امکان WebRTC، ارتباط ویدیویی سریعتری را برای کاربران فراهم میکند. جاستین اوبرتی، یکی از مهندسان اصلی توسعه دهندهی این اپلیکیشن، بهرهگیری از ظاهر ساده و کاربردی را از دیگر ویژگیهای Duo خوانده است. توسعه دهندگان Duo مدعی هستند که این سرویس کمترین قطع تماس را در پی داشته و با استفاده از آن میتوان مکالمهی ویدیویی در حال انجام را با تعویض شبکهی ارتباطی از وایفای به شبکهی مخابراتی یا بالعکس انجام داد. برای کار با Duo یک گوشی هوشمند و داشتن شمارهی تلفن کافی است و برای استفاده از این اپلیکیشن نیازی به ایجاد حساب کاربری جداگانه نیست و حتی Duo به حساب کاربری گوگل کاربران نیز نیازی ندارد. اما استفاده از دو برنامه جداگانه Allo و Duo برای کنفرانس های ویدیویی و تماس ها ، یکی از نقاط ضعف این برنامه است و برای رفع این نقیصه می بایست این دو امکان تجمیع شوند.